1 op 1 coaching

Met 1 op 1 coaching ga je echt de transformatie voelen. Dit is ideaal voor jou als je meer begeleiding zoekt of als je je bedrijf verder wilt laten groeien dan de standaard.  In de 1 op 1 coachtrajecten krijg je 100% mijn volledige aandacht en deskundigheid gericht op jouw unieke situatie. De meest krachtige vorm is de combinatie van de online training en deze te vervolgen met coachgesprekken. 

Maar je kunt er voor kiezen om alleen het 1 op 1 coachtraject bij mij te doen.

Online via Zoom

Een online coachtraject beslaat 3 tot 4 maanden. Ik weet hoe heilig je tijd is en hou dan ook erg van efficiënt werken en actie. Een coachtraject is niet iets als een bezoekje aan de bakker maar doe je op een paar momenten in je leven. Daarom is het belangrijk om daar tijd voor te nemen. Er zijn ook ondernemers die kiezen voor 6 of 12 maanden begeleiding online. Informeer naar de mogelijkheden.

De coachtrajecten vragen een investering vanaf €1497,-

Offline op Ameland

De afgelopen jaren heb ik met meer dan 20 ondernemers van Ameland samengewerkt in een coachtraject. 

Wil jij dat ik ook met jou 1 op 1 werk? Gedurende een periode van 3 á 4 maanden kijk en denk ik intensief met je mee. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.
De coachtrajecten vragen een investering vanaf €1497,-


NB. Particulieren maken ook gebruik van mijn coachtrajecten. Hiervoor gelden andere tarieven.

Via de gratis coach call maken we eerst vrijblijvend kennis met elkaar en kijken we of er een klik is.

Liever eerst via email contact? Vul het formulier in. Ik neem dan binnen 48 uur contact met je op.
Via Whatsapp ben ik bereikbaar op 06-46 290 229.

0 of 350

Perfectionisme gaat ten koste van jezelf èn soms ook van de mensen om je heen.
Dit moet anders.

"Dat je iets alleen wel kunt oplossen wil niet zeggen dat je het ook alleen moet doen."

Je hebt niets te verliezen, alleen maar te winnen.

Over mij

Hallo,

Ik ben Jolanda Beverwijk-Kiewiet

In tegenstelling tot veel andere trainers, train ik op basis van vakkennis en werkervaring. En ik ben ook perfectionistisch.

De combinatie van mijn vakkennis en mijn eigen perfectionisme zorgen er voor dat ik precies begrijp waar jij tegenaan loopt en wat je nodig hebt. Ik begrijp je struggles als geen ander.  
De stappen die ik heb doorlopen om perfectionisme weer in balans te brengen en te groeien heb ik in een strategie gegoten. Mijn beide bedrijven -als ook ikzelf als mens- hadden nooit kunnen groeien als ik deze stappen niet had genomen.

Ik ga alleen voor het beste. Jij toch ook?

Ik ben trotse moeder van twee tieners en ben al heel lang gelukkig getrouwd met m'n jeugdliefde. Ben graag wat tegendraads en eigenwijs en ga altijd op m'n gevoel af.  

Ik heb een sterke persoonlijkheid maar blijf altijd nederig om te leren van anderen hun visie.

Yoga, hardlopen en mediteren geven mij de rust die ik nodig heb als tegenhanger van m'n drukke werk. En ik geniet enorm van wijnen met m'n vriendinnen.

Als je met mij in zee gaat, krijg je het beste van het beste. Vele ondernemers gingen je al voor en hebben fantastische resultaten behaald.

Treat yourself well!


Als jij meer wil bereiken dan waar je nu staat dan zul je daar hoe dan ook in moeten investeren. Ik weet dat je het liefste alles zelf wil doen, zelf uitvogelen, zelf aan de slag. Ik ken je kwaliteiten en je struggles als geen ander. 

Wil jij echt groeien, echt het verschil merken, het vóelen...tot in je tenen? 

Je wilt niet alleen voelen dat je goed bezig bent, je wilt het ook zien aan je resultaten! In je vrijheid! In het contact met de mensen om je heen! Er is zoveel meer bij gebaat.

>