Coaching aan Zee

Iedere vrouw heeft op bepaalde momenten 

in haar leven even een frisse blik nodig.


Even uit de eigen omgeving

stappen en met hernieuwde energie

en inspiratie weer terug naar huis te gaan.


Voor als je er nodig even tussenuit wil.

Voor als je verlangt naar ruimte, rust & natuur.

Pak je tas en je wandelschoenen en ga naar de mooiste locatie van Nederland.  

Als je ergens tot rust komt dan is het hier..

Combineer het nuttige met het aangename.

Op deze unieke locatie in Nederland verleg je je aandacht even volledig naar jezelf. Je ervaart de natuur met al je zintuigen.
Samen verdiepen we ons 2 dagen op wat er speelt in je leven. We focussen op je struggles én op de mogelijkheden die er allemaal voor je liggen.
Je gaat niet enkel rust vinden. We gaan ook aan de slag met  jouw kracht, zelfvertrouwen en missie zodat jij met energie, een rechte rug, een grote smile en een heerlijke mindset terug naar huis gaat.

"Vanaf de eerste ontmoeting met Jolanda had ik het gevoel dat ze goed kon inschatten wat ik nodig had. De gesprekken waren motiverend, om thuis verder over na te denken en mee aan de slag te gaan.
Waar ik bij vorige coaches nog al eens erg moe de deur uit stapte voelde ik tijdens en na na gesprekken met Jolanda een soort ruimte en enthousiasme."

Tijd voor jou. 

2 dagen werk ik 1-op-1 met jou. 

Met kennis die ik de afgelopen 15 jaar heb opgedaan, begeleid ik jou naar wat jij zo nodig hebt.

Natuurlijk is er genoeg ruimte voor ontspanning, tijd om alleen te zijn. Geniet van een massage of bezoek de mooie boetiekjes. Je verblijf in een 4-sterren hotel geeft je extra comfort.

Vooraf

Van tevoren plannen we een telefonische of online afspraak in. Op deze manier kunnen we beide aftasten of er een klik is en verdiep ik me in jou en je situatie. Op basis van dit gesprek tref ik de voorbereidingen zodat ik met de beste aanpak jouw verblijf tot een succes kan maken.

En last but not least; we leggen een datum vast!

Goud op Ameland

Onderstaand programma is een voorbeeld maar als je andere voorkeuren hebt, dan passen we het aan op jouw wensen.

Je verblijf op Ameland is inclusief hotelovernachting, ontbijt en lunch. 

We starten de eerste dag om 10.00 uur. Op het strand, wandelend langs de zee.
We lunchen bij de strandtent en vervolgen de middag. We gaan niet alleen in gesprek maar ook met behulp van oefeningen (waaronder visualisaties en meditaties) zul jij je steeds krachtiger voelen en ontdek je waar je kansen en mogelijkheden liggen. Dit doen we dus in de natuur en in mijn praktijkruimte.


Je verblijft 1 nacht op het eiland in een prachtig 4-sterren hotel en wordt wakker met het geluid van de meeuwen en de zee. 


De volgende ochtend ontbijt je op je gemak in het hotel. Ik haal je daarna op en we vervolgen de thema's die we besproken hebben. We zorgen er voor dat ze concreet en toepasbaar zijn. Want dromen zijn mooi, de realiteit is er ook nog.


's Middags stap jij weer op de boot richting huis. Zodat je in alle rust met deze ervaring rijker en duidelijke handvaten thuis kan komen. Herboren en met nieuwe energie!


Vervolg

Na een paar weken plannen we weer een afspraak in om telefonisch of via Zoom terug te kijken op jouw dag op Ameland, hoe het nu gaat en wat je eventueel nog nodig hebt. Ik hou niet van half werk en zal dan ook niet tevreden zijn, zolang jij dat nog niet bent.

Mijn werkwijze

Ik hou van actie en resultaat en ben erg van concrete en duidelijke stappen. Maar ook enorm van het gevoel. Ik coach op basis van vakkennis en voel daarnaast altijd feilloos aan wat iemand nodig heeft. Bij mij krijg je no-nonsens, hands-on mentaliteit en een professionele aanpak.  

Je gaat daadwerkelijk voelen, beleven en ervaren waar je rem en waar je groei zit. 

Ameland


Op deze unieke locatie in Nederland op het prachtige Ameland (dichterbij dan je denkt) ontdek je waar je krachten liggen. 

Ameland is één van de Waddeneilanden en vanaf Holwerd (Friesland) stap je op de boot. Met de sneldienst ben je al in 20 minuten op het eiland. Strand, bos en duinen liggen allemaal binnen handbereik. 

Het gehele jaar door heeft het eiland charme en geeft het je energie. Je maakt je hoofd weer leeg en je komt volledig tot rust.

Hoi Jolanda, Bedankt voor de gesprekken en alles wat je mij hebt aangeboden en hebt geholpen in te zien. Ik heb er nu meer vertrouwen in dat mijn gevoel t.o.v. mijzelf wel kan veranderen en dat ik wat lichter in het leven kan staan. Ik zie het op dat gebied nu echt positiever in en zal heel veel uit onze gesprekken en oefeningen blijven gebruiken! Heel erg bedankt!

Kies voor het beste. Kies voor kwaliteit.

Yearly

  • Working time 24/7 all days
  • 1 free meeting room
  • Max 15 team members
  • Free Tea & Coffee

Combineer het nuttige met het aangename

Iedere vrouw heeft op bepaalde momenten

in haar leven even een frisse blik nodig.


Even uit de eigen omgeving 

stappen en met hernieuwde energie

en inspiratie weer terug naar huis te gaan.


>