VIP Coaching aan Zee

Ben jij die drukke ondernemer die er nodig even tussenuit moet?

Verlang jij naar ruimte, rust & natuur? 

Pak je tas, je laptop en je wandelschoenen en ga naar de mooiste locatie van Nederland.  

Als je ergens tot rust komt dan is het hier..

Combineer het nuttige met het aangename.

Op deze unieke locatie in Nederland verleg je je aandacht even volledig naar jezelf. Je ervaart de natuur met al je zintuigen.

Door volledig de focus en tijd te besteden aan jezelf, investeer je tegelijkertijd in je bedrijf. 2 Vliegen in 1 klap!
Samen met jou verdiep ik me 2 aaneensluitende dagdelen in je rol als professional en in jou. Je gaat niet alleen rust vinden. Nee, we gaan ook aan de slag met  jouw kracht, zelfvertrouwen en missie zodat jij met bakken energie, een rechte rug, een grote smile en een heerlijke mindset terug naar huis gaat! 

Tijd voor jou. 

2 dagen werk ik 1-op-1 met jou. 

Met alle kennis die ik de afgelopen 15 jaar heb opgedaan, begeleid ik jou naar wat jij zo nodig hebt.

Natuurlijk is er genoeg ruimte voor ontspanning, tijd om alleen te zijn. Geniet van een massage of bezoek de mooie boetiekjes. Je verblijf in een 4-sterren hotel geven je extra comfort.

Vooraf

Van tevoren plannen we een telefonische of online afspraak in. Op deze manier kunnen we beide aftasten of er een klik is en verdiep ik me in jou en je situatei. Op basis van dit gesprek tref ik de voorbereidingen zodat ik met de beste aanpak en middelen jouw dag tot een succes kan maken.

En last but not least; we leggen een datum vast!

Goud op Ameland

Je verblijf op Ameland is inclusief hotelovernachting, ontbijt en lunch. 

We starten de eerste dag om 10.00 uur. Op het strand, wandelend langs de zee.
We lunchen bij de strandtent en vervolgen de middag. We gaan niet alleen in gesprek maar ook met behulp van oefeningen (waaronder visualisaties en meditaties) zul jij je steeds krachtiger voelen en ontdek je waar je kansen en mogelijkheden liggen. Dit doen we dus in de natuur en in mijn praktijkruimte.


Je verblijft 1 nacht op het eiland in een prachtig 4-sterren hotel en wordt wakker met het geluid van de meeuwen en de zee. 


De volgende ochtend ontbijt je op je gemak in het hotel. Ik haal je daarna op en we vervolgen de thema's die we besproken hebben. We zorgen er voor dat ze concreet en toepasbaar zijn. Want dromen zijn mooi, de realiteit is er ook nog.


Begin van de middag stap jij weer op de boot richting huis. Zodat je in alle rust met deze ervaring rijker en duidelijke handvaten thuis te komen. Herboren en met nieuwe energie!


Na een paar weken plannen we weer een afspraak in om telefonisch of via Zoom terug te kijken op jouw dag op Ameland, hoe het nu gaat en wat je eventueel nog nodig hebt. Ik hou niet van half werk en zal dan ook niet tevreden zijn, zolang jij dat nog niet bent.


Ps. Bij een verblijf voor jou alleen kan een massage niet ontbreken. Daarom zit deze standaard in het pakket.

Mijn werkwijze

Ik hou van actie en resultaat en ben erg van concrete en duidelijke stappen. Ik coach op basis van vakkennis en voel daarnaast altijd feilloos aan wat iemand nodig heeft. Bij mij krijg je no-nonsens, hands-on mentaliteit en een professionele aanpak.  

Je gaat daadwerkelijk voelen, beleven en ervaren waar je rem en waar je groei zit. 

Ameland


Op deze unieke locatie in Nederland op het prachtige Ameland (dichterbij dan je denkt) ontdek je waar je krachten liggen. 

Ameland is één van de Waddeneiland en vanaf Holwerd (Friesland) stap je op de boot. Met de sneldienst ben je al in 20 minuten op het eiland. Strand, bos en duinen liggen allemaal binnen handbereik. 

Het gehele jaar door heeft het eiland charme en geeft het je energie. Je maakt je hoofd weer leeg en je komt volledig tot rust.

Hoi Jolanda, Bedankt voor de gesprekken en alles wat je mij hebt aangeboden en hebt geholpen in te zien. Ik heb er nu meer vertrouwen in dat mijn gevoel t.o.v. mijzelf wel kan veranderen en dat ik wat lichter in het leven kan staan. Ik zie het op dat gebied nu echt positiever in en zal heel veel uit onze gesprekken en oefeningen blijven gebruiken! Heel erg bedankt!

Kies voor het beste. Kies voor kwaliteit.

BEHAALDE resultaten

 • productiever werken 
 • je tijd efficiënter indelen
 • meer rust voelen
 • focussen op groei in plaats van perfectie
 • met minder hoge eisen aan jezelf te stellen nog steeds voor kwaliteit gaan
 • je capaciteiten vergroten
 • duidelijker en makkelijker je grenzen aangeven
 • meer zelfvertrouwen

Yearly

 • Working time 24/7 all days
 • 1 free meeting room
 • Max 15 team members
 • Free Tea & Coffee

Combineer het nuttige met het aangename

Iedere vrouw heeft op een bepaald moment in haar leven even een frisse blik nodig. Even uit de eigen omgeving stappen en met hernieuwde energie en inspiratie weer terug naar huis te gaan.


>