Perfectionisme
Tekst

Voor wie

Les 1 Module 1

Ben je ondernemer en perfectionistisch? Dan heb je het ongetwijfeld goed voor elkaar met je ambitieuze mentaliteit! Perfectionisme heeft je gebracht waar je nu staat. Maar je wilt verder, meer, beter maar ook...makkelijker.

Je zult merken dat er een moment komt dat het ondernemen je niet zo goed meer af gaat. Er zit meer in en je wilt het op een andere manier doen. Een manier waarop je weer met meer energie je bedrijf leidt. Een manier waarop je het lef weer vindt om stappen te zetten. Een manier waarop je vertrouwen krijgt dat uitbesteden ook op jouw werkwijze kan. 

Je holt jezelf voorbij. Je piekert, het werk stapelt zich op en je bent bijna opgebrand. Je wilt weer dat het stroomt. Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Ploeteren en zwoegen en ondertussen enorm gefrustreerd. Je plannen blijven op de plank liggen.

Diverse ondernemers gingen jou voor. Uiteenlopend van online ondernemer, facilitaire dienstverlening tot aan modezaak en van ondernemers in de toeristische sector en detailhandel tot aan beautysalons.

Er zijn ook professionals die geen ondernemer zijn die gebruik maken van dit arrangement.

Pen
>