Perfectionisme
Tekst

Wat krijg je

Les 3 Module 1

2 volledige dagen ga ik met jou aan de slag. We gaan voor resultaat en kwaliteit. Met alle kennis die ik heb opgedaan de afgelopen 15 jaar begeleid ik jou naar een effectievere en meer ontspannen manier van ondernemen.

Voorbereiding
Van tevoren plannen we een afspraak in voor een telefonisch gesprek of via Zoom. Op deze manier verdiep ik me in jou en je vraag. Op basis van dit gesprek tref ik de voorbereidingen zodat ik met de juiste aanpak en middelen jouw dag tot een succes kan maken.

Goud op Ameland
We starten om 10.00 uur. Op het strand, wandelend langs de zee, bespreken we waar je tegenaan loopt.  
We lunchen bij de strandtent en vervolgen de middag met oefeningen, visualisaties en meditaties die specifiek op jouw en je bedrijf van toepassing zijn. Op deze manier ga je deze periode concreet een ommekeer in je leven maken zodat je je prettiger gaat voelen. Dit doen we dus op het strand, maar ook in de duinen en mijn praktijkruimte.

Ik geloof in concrete en duidelijke stappen. Geen gezever, geen gezeur. Nee, bij mij krijg je no-nonsens, hands-on mentaliteit en een professionele aanpak.  Mijn technieken en tools zorgen er voor dat je de regie weer in handen krijgt.
Concreet en effectief!  

Je overnacht 1 nacht op het eiland en wordt wakker met het geluid van de meeuwen en de zee.

Na deze 2 dagen ga je naar huis met een ervaring rijker en duidelijke handvaten waar je mee aan de slag gaat.

Vervolg
Na een paar weken plannen we weer een afspraak in om telefonisch of via Zoom terug te kijken op jouw dag op Ameland, hoe het nu gaat en wat je eventueel nog nodig hebt. Ik hou niet van half werk en zal dan ook niet tevreden zijn, zolang jij dat nog niet bent.

Pen
>