Google Analytics

download de gratis videoserie

Perfectionistisch? 
Dan wil je deze tips niet missen. Het zijn de best bewaarde ervaringen uit m'n praktijk. Krijg toegang tot deze videoserie en merk hoe je beter met je perfectionisme
 om kan gaan.

Je perfectionisme stap voor stap loslaten....met behoud van je kwaliteit!

Ik geloof in de kracht van delen en geven. Je krijgt de tips van mij zo in je inbox geworpen. Je leven wordt er een stuk makkelijker van. En dat maakt mij weer blij. Dus alsjeblieft.

Succesverhalen

Jolanda heeft mijn dagelijkse patronen doen veranderen en ik voel me zoveel rustiger dan voorheen. Het is eenvoudig toe te passen en ik merkte binnen een paar dagen al een groot verschil, dankjewel Jolanda!


Anna 

Wat een fijne tips! Heel fijn, praktisch en duidelijk. Ik zag door de bomen het bos niet meer, piekerde veel en sliep slecht. De tips gaven mij direct verlichting. 


Marije 

Hierom wil jij de 10 tips hebben... 

Voordeel 1

Ze zijn heel concreet. Je kunt ze morgen al gaan gebruiken in je dagelijks leven, in je werk, in je bedrijf, in relatie tot anderen. Waar dan ook!

Voordeel 2

Het zijn tips waar je zelf mee kunt oefenen. Je kunt de video's altijd terug kijken of me berichten als je nog een vraag hebt.

Voordeel 3

In de 10 video's die je van me krijgt, leg ik je ook uit waarom deze tips zo goed werken.  Dus niet alleen de tips maar ook de reden waarom. Als je deze tips toepast ga je merken dat het niet zo moeilijk hoeft te zijn. 

Download nu gratis de 10 tips in videoserie. Maak van perfectionisme weer je kwaliteit.

Na het zien van deze video's kun je concreet en praktisch oefenen om op een makkelijkere en betere manier met je perfectionisme om te gaan. Het is een verzameling van de meest toegepaste tips die ik in mijn praktijk bespreek met mensen. 

Je leven wordt er een stuk makkelijker van. En dat maakt mij weer blij. Dus alsjeblieft, veel plezier er mee!

Hallo!
Ik ben Jolanda Beverwijk-Kiewiet

In tegenstelling tot veel andere trainers, train ik op basis van vakkennis en werkervaring. Tuurlijk herken ik me in perfectionisme en deel ik met jou welke stappen ik doorlopen heb om de balans weer te krijgen. Maar de kwaliteit zit in de professionele en deskundige begeleiding.
Ik hou van de verhalen van mensen. En van ondernemen. Van geven en delen. 

>