Perfectionisme
Tekst

Ga voor groei!

Module 1

Als perfectionist vind je dat het altijd beter kan, mooier, perfecter. Dit klinkt leuk maar stagneert tegelijkertijd de groei van je bedrijf. Want je besteedt je hierdoor vaak onnodig veel tijd aan details of je blijft taken voor je uit schuiven. Dit kan anders.

Je stapt even uit je standaardomgeving om fris te gaan voor efficiëntie en kwaliteit. Je leert op Ameland makkelijker en sneller keuzes te maken, groot te denken, je bescheidenheid opzij te zetten en meer te vertrouwen op jezelf. Met deze training leer je eenvoudig op een betere manier je bedrijf te runnen. Is je bedrijf toe aan groei en jij aan een volgende stap? Geef je op voor deze 1-op-1 training.

Vergeet je notitieboekje en pen niet! Op Ameland waai je uit, krijg je iedere dag een coachgesprek en kun je je gedachten ordenen.

Tijdens de training, die volledig staat in het teken van jou, krijg je niet alleen inzicht maar ook de juiste tools om je werk weer met volle energie en plezier te doen. 

 

Module Structure

Voor wie

Ben je vastgelopen in je bedrijf, op zoek naar inspiratie, zit je tegen een burn-out aan of heb je op welke manier dan ook behoefte aan reflectie en frisse lucht? Stap in de auto en rij naar Ameland. Je krijgt 2 dagen volledige persoonlijke begeleiding, focus en aandacht om jouw situatie te verbeteren.

Pen
>