Online 1-op-1 coaching

We doen steeds meer online. Ook coaching gaat sinds 2020 steeds vaker via internet. Waar ik in eerste instantie sceptisch was ben ik me er in gaan verdiepen en heb ik een hele leuke en effectieve werkvorm gevonden. En inmiddels kan ik zeggen dat ook online coaching werkt! 


Heb jij twijfels of het wat voor je is? Je kunt altijd na 1 of 2 gesprekken het traject stoppen.


Wil jij dat ik ook met jou 1 op 1 werk? Gedurende een afgesproken periode hebben we wekelijks via Zoom een contactmoment van 30-45 minuten. Daarnaast krijg je tussendoor via de mail oefeningen, tips en inspiratie. Hiermee behaal je de beste resultaten voor meer rust in je hoofd en in je lijf, zelfvertrouwen zodat je steviger in je schoenen staat, balans en het leren van grenzen aangeven.

 
Voor een investering vanaf €497,- excl btw. kun je al een online traject volgen. Betaling in termijnen is mogelijk. Informeer ook naar de mogelijkheden tot vergoeding en/of fiscale voordelen. Bij dit 1-op-1 traject krijg je echt maatwerk gericht op wat jij nodig hebt en wat jou kan helpen.

Coaching is leuk, is inspirerend en geeft je rust maar tegelijkertijd ook energie. 

Een reactie die ik vaak terug krijg: "Ik wou dat ik dit eerder had gedaan!".

Telefonisch maken we eerst vrijblijvend kennis met elkaar en kijken we of er een klik is. Je kunt je vragen stellen en ik kan op deze manier inschatten of ik wat voor je kan betekenen.

Liever eerst via email contact? Als je het formulier hiernaast even invult neem ik binnen 48 uur contact met je op.
Via Whatsapp ben ik ook bereikbaar voor je op 06-46 290 229.

0 of 350

Voor mensen die verder kijken.>