Perfectionisme
Tekst

Ga voor goud. Ga voor quality time.

1 Module 7 Lessen

Over deze training

Ga voor goud. Ga voor quality time. Eén op één werken met mij, inspiratie opdoen, kijken naar jouw situatie met op de achtergrond de zee. Laad weer op, kijk met een verfrissende blik en voel de energie weer door je heen stromen.

Learn more

Training Outline

7 Lessons

Ga voor groei!

Als ondernemer heb je niet altijd de mensen om je heen waar je je struggles mee kunt delen. Op deze unieke locatie in Nederland leg je je aandacht even volledig op jezelf. Door volledig de focus en tijd te besteden aan het verbeteren van je skills, investeer je in je bedrijf. Samen met jou verdiep ik 3 aaneensluitende dagdelen in je bedrijf en in jou. We bespreken de knelpunten en de groeimogelijkheden. Met welk idee ben jij je bedrijf gestart? Wat wilde je bereiken? En hoe kijk je daar nu tegenaan. Je bedrijf wordt weer een connectie met jou. En jij met je bedrijf.

Voor wie

Ben je vastgelopen in je bedrijf, op zoek naar inspiratie, zit je tegen een burn-out aan of heb je op welke manier dan ook behoefte aan reflectie en frisse lucht? Stap in de auto en rij naar Ameland. Je krijgt 2 dagen volledige persoonlijke begeleiding, focus en aandacht om jouw situatie te verbeteren.

Pen
>