coaching voor eilanders

Voor eilanders

De afgelopen jaren heb ik met meer dan 20 Amelanders samengewerkt in een coachtraject. Dit waren vooral vrouwen met een eigen bedrijf. Maar ook particulieren weten de weg naar coaching te vinden. Stuk voor stuk vrouwen die krachtig en inspirerend waren. Vrouwen die wilden werken aan hun ontwikkeling, soms op zakelijk vlak, anderen weer op persoonlijk vlak. Ik ben deze vrouwen dankbaar voor het vertrouwen en de energie die zij mij ook weer terug gaven. 

Wil jij dat ik ook met jou 1 op 1 werk? Gedurende een periode van 3 á 4 maanden kijk en denk ik intensief met je mee. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.
De coachtrajecten voor ondernemers vragen een investering vanaf €1297,-

NB. Voor particulieren gelden andere tarieven.

Coaching is leuk, is inspirerend en geeft je rust maar tegelijkertijd ook energie. 

Een reactie die ik vaak terug krijg: "Ik wou dat ik dit eerder had gedaan!".

Voor bedrijven op Ameland

Een gezond bedrijf valt of staat met de fysieke en mentale gezondheid van haar medewerkers. Werkstress is beroepsziekte nummer 1 in Nederland. Benut je het volledige potentieel van je medewerkers? Coaching is de bepalende factor voor succes. 


"Er is een verschil tussen medewerkers die hun werk doen en medewerkers die hun best doen."


Als geregistreerd coach werk ik samen met bedrijven van het eiland:

  • voorkomen en terugdringen van ziekteverzuim
  • verlagen van stress 
  • beperken van risico op burn-out
  • gemotiveerd en succesvol functioneren 
  • voorlichting / trainingen

Informeer naar de mogelijkheden. Er wordt altijd maatwerk geleverd.

J.K.

"Ik vond de gesprekken heel fijn bij Jolanda. Ze gaf mij duidelijkheid betreft de winkel / business en persoonlijkheid wel degelijk samen gaat. Ik heb geleerd beslissingen te nemen die goed voor mij zijn en de angst opzij te zetten. Jolanda is duidelijk en zacht en leerde mij te ontspannen. Ik zou het iedereen aanraden om eens vrij te kunnen praten. Het voelde heel vertrouwd. Dank je wel Jolanda."

M.M. 

"Ik voel me zoveel rustiger dan voorheen. Al na het 2e gesprek voelde ik me 5kg lichter. Bij wijze van spreken dan hè. Ik keek elke keer weer uit na onze tweewekelijkse sessie."

A.K. 

Ik heb meer structuur in het dagelijks leven zowel privé als werk. Rust in mijn hoofd. Negatieve en onzekere gedachtes heb ik om kunnen zetten naar positieve gedachtes. Ik ervaar meer eigenwaarde.

N.N. 

"Jolanda heeft mij op een hele prettige manier vooruit geholpen in het zoeken naar de juiste richting in mijn bedrijf. Ze heeft me laten beseffen welke dingen ik écht belangrijk vind en van welke dingen ik blij en enthousiast word. Samen hebben we uitgezocht hoe ik die beide dingen kan combineren tot de perfecte onderneming."

A.R. 

"Jolanda is nuchter, denkt goed vooruit en gaf me duidelijke handvatten om mee verder te werken."

T.B.

"Ik wist eerst niet of het wel wat voor me zou zijn. Nou, ik weet nu: ik wou dat ik dit eerder had gedaan. Ik heb zoveel inspiratie gekregen en voel me zoveel zekerder en sterker nu. Het waren niet alleen gesprekken. Ook fijne oefeningen en opdrachten voor thuis. Het was een heel verhelderend traject. Een aanrader!"

Telefonisch maken we eerst vrijblijvend kennis met elkaar en kijken we of er een klik is. Je kunt je vragen stellen en ik kan op deze manier inschatten of ik wat voor je kan betekenen.

Liever eerst via email contact? Als je het formulier hiernaast even invult neem ik binnen 48 uur contact met je op.
Via Whatsapp ben ik ook bereikbaar voor je op 06-46 290 229.

0 of 350

Over mij

Hallo,

Ik ben Jolanda Beverwijk-Kiewiet

In tegenstelling tot veel andere coaches en trainers, werk ik op basis van vakkennis en werkervaring. Ik herkende me in perfectionisme en heb hier mijn deskundigheid van gemaakt. Daarnaast ben ik vanzelfsprekend inzetbaar voor andere coach-gerelateerde thema's.

De combinatie van mijn vakkennis en mijn eigen perfectionisme zorgen er voor dat ik precies begrijp waar jij tegenaan loopt en wat je nodig hebt. Ik begrijp je struggles als geen ander.  
De stappen die ik heb doorlopen om perfectionisme weer in balans te brengen en te groeien heb ik in een strategie gegoten. Mijn beide bedrijven -als ook ikzelf als mens- hadden nooit kunnen groeien als ik deze stappen niet had genomen.

Ik ben trotse moeder van twee toppers van tieners en ben al heel lang gelukkig getrouwd met m'n jeugdliefde. 

M'n mening steek ik niet onder stoelen of banken. Ik ben graag wat tegendraads en eigenwijs -als iedereen rechts gaat, ga ik links en vice versa- en ik ga altijd op m'n onderbuikgevoel af. En ik ben niet gauw tevreden. Dit is soms enorm frustrerend maar zorgt er wel voor dat ik ga voor wat ik in m'n hoofd heb.

Yoga, tennis, hardlopen en mediteren geven mij de rust die ik nodig heb als tegenhanger van m'n enorme leuke maar ook drukke werk. En ik geniet enorm van wijnen met m'n vriendinnen. Het liefst op het strand.

"Lachen maakt het leven mooier."

Ik ga alleen voor het beste. Jij toch ook?


Als jij meer wil bereiken dan waar je nu staat dan zul je daar hoe dan ook in moeten investeren. Ik weet dat je het liefste alles zelf wil doen, zelf uitvogelen, zelf aan de slag. Ik ken je kwaliteiten en je struggles als geen ander. 

Wil jij echt groeien, echt het verschil merken, het vóelen...tot in je tenen? 

Je wilt niet alleen voelen dat je goed bezig bent, je wilt het ook zien aan je resultaten! In je vrijheid! In het contact met de mensen om je heen! Er is zoveel meer bij gebaat.

>