"Stop met twijfelen en maak je dromen waar." 

Ik geloof in concrete en duidelijke stappen. Geen gezever, geen gezeur. Nee, bij mij krijg je no-nonsens, hands-on mentaliteit en een professionele aanpak.  Mijn technieken en tools zorgen er voor dat je de regie weer in handen krijgt.

wat brengt het strategiegesprek jou?

Ik luister, denk met je mee en geef advies.

Wat is jouw doel voor de toekomst?

Wat wil je bereiken met je  bedrijf. Wat wil je als persoon? Is je werkdruk te hoog omdat het nooit goed genoeg is of sta je voor een keuze? Als ondernemer moet je van alle markten thuis zijn. Wat is jouw drive?

Wat houdt je tegen?

Je bent kritisch, werkt hard en bijt je vast in taken. Als iets perfect is weet je precies wat je krijgt. Controle geeft je een gevoel van rust. Maar het put je ook uit. 

Bescheidenheid en geen 'nee' kunnen zeggen houdt je op de rem. Bovendien vraag je niet gauw om hulp, daar ben je waarschijnlijk te trots voor.

Hoe kan ik je daarbij helpen?

In het kennismakingsgesprek breng ik in kaart waar jou knelpunten zitten maar vooral waar jou kansen liggen.

Juist even een onafhankelijk iemand mee laten denken kan je tot hele andere inzichten doen komen. En natuurlijk krijg je tips die je direct kunt gebruiken.

 

Testimonials

Petra S.

Makelaar

" Jolanda kreeg in korte tijd een goed beeld van mijn zaak en mijn persoonlijkheid.


Haar mensenkennis en haar objectieve blik naar mijn onderneming heeft me de volgende stap doen zetten."

Larissa M.

Manager

" Wat kun je in een online kennismakingsgesprek al veel bereiken. Ik was eerst wat sceptisch maar heb een afspraak gemaakt. Ik ben erg kritisch op mezelf en anderen en liep vast in m'n werk. Jolanda keek en dacht met me mee. Gewoon vrijblijvend, omdat ze anderen graag wil helpen. Ik raad het iedereen aan. Bij twijfel; doen!"

Over JBK Coaching & Trainingen

Hoi,

Ik ben Jolanda Beverwijk-Kiewiet

Met mijn 15 jaar ervaring in de psychische hulpverlening is mijn werk nu vooral gericht op vrouwelijke ondernemers die perfectionistisch zijn. Ik help ze meer zelfvertrouwen te krijgen en de f*c kit mindset te creëren. Aanpakken, no-nonsens en deskundig passen bij mijn manier van trainen. Geneuzel en zweverig gedoe is niet aan mij besteed. 

Het geven en delen van mijn vakkennis is het mooiste werk wat er is. Ik ben werkzaam geweest in de psychiatrie en in het voortgezet onderwijs als zorgcoördinator. Ik heb een bedrijf gehad in psychodiagnostiek, deze heb ik later verkocht. Sinds 2019 geef ik trainingen en werk ik als professioneel coach. M'n specialisatie ligt bij perfectionisme en angst. Je krijgt bij mij de beste adviezen op basis van vakkennis en werkervaring. Omdat ik voorheen ook perfectionistisch was, weet ik waar ik het over heb. Want perfectionisme is niet alleen een valkuil maar zeker ook een kwaliteit

jolanda beverwijk kiewiet


Coach Call, zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda
  .Je ontvangt een mailtje met een link naar onze meeting
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat je coach call is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw visie op de toekomst en wat je kan doen om dat te bereiken. Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, kan het zo zijn dat ik je in het gesprek een aanbod doe. Ik ben geen verkoper dus zal je niets aansmeren. No worry :)
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat.

Plan hier je Coach Call

Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.

MAAK VAN PERFECTIONISME WEER JE KWALITEIT

GROEI VOOR JE BEDRIJF

LEF EN SUCCES

perfectionisme

ONTWIKKELING VOOR JOU

GEZONDHEID EN INSPIRATIE

MEER PLEZIER EN TIJD

PRAKTISCHE TIPS

>