"Stop met twijfelen en maak je dromen waar." 

Vaak sta je er als ondernemer alleen voor. Je hebt mensen om je heen die je helpen en adviseren. Toch blijkt het moeilijk om visie en ideeën door en door te bespreken en kritisch te bekijken. Er is niemand die jou een spiegel voor houdt. Door de jaren heen ontstaan er blinde vlekken waardoor efficiënt werken zowel in het bedrijf als in je privé eronder lijden.


Mijn specialisatie is om ondernemers te leren hoe ze hun bedrijf weer laten groeien.


wat brengt de coach call jou?

Ik luister, denk met je mee en geef advies.

Wat zijn jouw struggles?

Wat wil je bereiken met je  bedrijf. Wat wil je als ondernemer, als mens? Is je werkdruk te hoog omdat het nooit goed genoeg is, heb je gedoe met klanten of personeel of duf je de volgende stap niet aan? Als ondernemer loop je in alle fases van het ondernemerschap tegen keuzes aan. 

Wat houdt je tegen?

Je bent kritisch, werkt hard en bijt je vast in taken. Als iets perfect is weet je precies wat je krijgt. Controle geeft je een gevoel van rust. Maar het put je ook uit. 

Bescheidenheid en geen 'nee' kunnen zeggen houdt je op de rem. Bovendien vraag je niet snel om hulp, daar ben je waarschijnlijk te trots voor.

Hoe kan ik je daarbij helpen?

In de coach call breng ik in kaart waar jouw knelpunten zitten maar vooral waar jouw kansen liggen.

Juist even een onafhankelijk iemand mee laten denken kan je tot hele andere inzichten doen komen. Bovendien is dit mijn vakgebied. Ik weet waar ik het over heb. Je krijgt naast enorm veel feedback ook 3 tips die je direct kunt gebruiken.

 

Testimonials

Petra S.

Makelaar

" Jolanda kreeg in korte tijd een goed beeld van mijn zaak en mij als ondernemer en mens.


Haar mensenkennis en haar objectieve blik naar mijn onderneming heeft me de volgende stap durven zetten."

Larissa M.

Manager

" Wat kun je in een online coach call al veel bereiken. Ik was eerst wat sceptisch maar heb een afspraak gemaakt. Ik ben erg kritisch op mezelf en anderen en liep vast in m'n werk. Jolanda keek en dacht met me mee. Ik raad het iedereen aan. Bij twijfel; doen!"

Over JBK Coaching & Trainingen

Hallo,

Ik ben Jolanda Beverwijk-Kiewiet (1980)

In tegenstelling tot veel andere trainers, train ik op basis van vakkennis en werkervaring. 

Als ik 10 jaar geleden had geweten wat ik nu wist had me dat een hoop struggles bespaard.  Ik deel met jou welke stappen ik heb doorlopen heb om de balans terug te krijgen en te kunnen groeien met mijn beide bedrijven.

Als je met mij in zee gaat, krijg je het beste van het beste. Vele ondernemers gingen je al voor en hebben fantastische resultaten behaald. Ze hebben geleerd groots te denken en hun onderneming zit meer in de lift. 

Het geven en delen van mijn vakkennis is het mooiste werk wat er is. Ik ben werkzaam geweest in de psychiatrie en in het VO als zorgcoördinator. Ik heb een bedrijf gehad in psychodiagnostiek, deze heb ik later verkocht. Sinds 2019 geef ik trainingen en werk ik als perfectionisme coach. 

Ik maak van perfectionisme weer je kwaliteit.

Groeten,
Jolanda


Coach Call, zo werkt het:
 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda
  .Je ontvangt een mailtje met een link naar onze meeting
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat je coach call is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw visie op de toekomst en wat je kan doen om dat te bereiken. Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, bied ik je ook de mogelijkheden van mijn diensten aan. Je krijgt in ieder geval 3 tips van me die je direct kunt gebruiken.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat.
Plan hier je gratis Coach Call

Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en met je mee te kijken.

>