Wat brengt het gratis coach gesprek jou?

Ik luister, denk met je mee en geef advies.

Wat zijn je struggles en wat zie je graag anders?

Is je werkdruk te hoog omdat het nooit goed genoeg is, heb je gedoe met met bepaalde mensen om je heen duf je de volgende stap niet aan? 


Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel of wil je nu eindelijk eens wat meer uitbesteden?

Wat houdt je tegen?

Je bent kritisch, werkt hard en bijt je vast in taken. Als iets perfect is weet je precies wat je krijgt. Controle geeft je een gevoel van rust. Maar het put je ook uit. 

Bescheidenheid en geen 'nee' kunnen zeggen houdt je op de rem. Bovendien vraag je niet snel om hulp want dingen zelf doen voelt beter.

Hoe kan ik je daarbij helpen?

In ons gesprek brengen we in kaart waar jouw knelpunten zitten maar vooral waar jouw kansen liggen.

Juist even een onafhankelijk iemand mee laten denken kan je tot hele andere inzichten doen komen. Bovendien is dit mijn vakgebied. Ik weet waar ik het over heb. Je krijgt naast enorm veel feedback ook 3 tips die je direct kunt gebruiken.

"Stop met twijfelen en maak je dromen waar." 

Hoewel m'n site gericht is op professionals merk ik dat er ook veel vrouwen (en mannen) die geen professionals zijn, gebruik maken van m'n diensten. Erg leuk! Dus voel je altijd welkom. 

Petra S.

Virtueel Assistent

" Jolanda kreeg in korte tijd een goed beeld van mijn zaak en mij als ondernemer en mens.


Haar mensenkennis en haar objectieve blik naar mijn onderneming heeft me de volgende stap durven zetten."

Larissa M.

Manager

" Wat kun je in een online coach call al veel bereiken. Ik was eerst wat sceptisch maar heb een afspraak gemaakt. Ik ben erg kritisch op mezelf en anderen en liep vast in m'n werk. Jolanda keek en dacht met me mee. Ik raad het iedereen aan. Bij twijfel; doen!"

Gratis coach gesprek, zo werkt het:
 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda 
  Je ontvangt een mailtje met een link naar onze meeting
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat je coach call is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw visie op de toekomst en wat je kan doen om dat te bereiken. Je krijgt in ieder geval 3 tips van me die je direct kunt gebruiken.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat.
Plan hier je gratis coach gesprek

Kies in de agenda hieronder een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en met je mee te kijken. Liever via Whatsapp een afspraak plannen? Stuur een berichtje naar 06-46 290 229.

>