Aanbod

Wil je gebruik maken van mijn diensten?

In het overzicht hieronder zie je uit welke mogelijkheden jij kunt kiezen. Ik kijk er naar uit met je samen te werken :)

perfectionisme loslaten
Online trainingen 

Ga aan de slag met een online training. Fijne en duidelijke lessen waar je in je eigen tempo doorheen gaat.


Je kunt starten op elk moment. Waar wacht je nog op?

Voor eilanders

Voor bedrijven en particulieren op Ameland werk ik vooral met 1-op-1 coaching. 

Sinds 2019 hebben al meer dan 30 eilanders een coachtraject bij me gevolgd.

VIP Coaching aan Zee

Combineer het nuttige met het aangename.

Ga voor coaching aan zee. Stap even uit je eigen omgeving.


2x Per jaar organiseer ik een VIP-weekend op Ameland. De groep bestaat uit 4 tot 5 ondernemers. We gaan keihard aan de slag om je mindset en je bedrijf te laten groeien en van perfectionisme weer je kwaliteit te maken. En we gaan uiteraard de rust opzoeken! Je inspireert anderen en wordt zelf mentaal gevoed door ondernemers die zich herkennen in perfectionisme. Samen delen we de (succes-) verhalen. Interesse in dit VIP-weekend? Neem contact met me op dan stuur ik je meer informatie en zet ik je op de wachtlijst.

In tegenstelling tot veel andere trainers, train ik op basis van vakkennis en werkervaring. Ik ben ook perfectionistisch en ik deel met jou welke stappen nodig zijn om jou en je bedrijf te laten groeien. 

De kwaliteit zit in mijn ervaring in combinatie met professionele en deskundige begeleiding. Mijn aansluiting bij de NOBCO en achtergrond in de psychische hulpverlening onderbouwd mijn kwaliteit ten opzichte van anderen. Ik weet waar ik het over heb en ga alleen voor het beste. Jij toch ook?

Treat yourself well!

>