Aanbod

perfectionisme loslaten

Online trainingen

Wil jij op de juiste manier met perfectionisme om gaan? Behoefte aan rust of juist meer zelfvertrouwen en daadkracht. Wil jij zelf en in je eigen tempo zorgen voor jezelf? Fijne en duidelijke lessen met video's en audio's. Je kunt starten op elk moment. Waar wacht je nog op?

Online coaching

Steeds meer mensen ervaren de voordelen van online begeleiding. Vanuit je eigen luie stoel krijg je coaching op het moment dat het jou past.
Sceptisch? Laat je verrassen! 

Coaching aan Zee

Stap even uit je eigen omgeving. Ga voor coaching aan zee. Combineer het nuttige met het aangename. 

Voor eilanders

Zowel ondernemers als particulieren op Ameland kiezen voor een 1-op-1 coach traject. Toegankelijk, praktisch en resultaat-gericht.

online faalangst training

Voor studenten

In tegenstelling tot andere faalangsttrainingen (gericht op oplossen) leer je bij de training Succesvol Studeren in 5 stappen er op de juiste manier mee om te gaan. Succesvol studeren én slagen.

! nieuw ! Hooggevoelig en perfectionistisch

Ik neem je mee naar een gelegenheid, een kans. Een kans die je kunt grijpen om in te stappen en je te laten meevoeren naar deze nieuwe wereld. De wereld waarin jij jezelf echt kunt zijn. En waarin je jezelf kunt blijven. Want je zult je krachtiger voelen dan ooit tevoren. Welkom bij de HSP Academy.

>