Aanbod

Wil je gebruik maken van mijn diensten?

In het overzicht hieronder zie je uit welke mogelijkheden jij kunt kiezen.  

Online trainingen DIY

Er zijn 2 online trainingen die je heel fijn in je eigen tempo en tijd kunt doorlopen. Heel fijn voor als je het al druk genoeg hebt. Het zijn Do It Yourself (DIY) trainingen met audio's, video's, tekst en werkbladen.


1 op 1 coaching

Je kunt er ook voor kiezen om door mij 1 op 1 gecoacht te worden. Ik help je dan bij alles wat je nodig hebt, waardoor jij en je bedrijf gaan groeien. 

1 op 1 coaching gaat steeds vaker online via Zoom. 

Eilanders zijn welkom in m'n coachpraktijk in Nes.

VIP Coaching aan Zee

Combineer het nuttige met het aangename. Ga naar Ameland.

Ga voor coaching aan zee. Stap even uit je eigen omgeving. Ga naar de mooiste coach locatie van Nederland.

Twee dagen werk ik intensief met jou samen.

2x Per jaar organiseer ik een VIP-weekend op Ameland. De groep bestaat uit 4 tot 5 ondernemers. We gaan keihard aan de slag om je mindset en je bedrijf te laten groeien. Je inspireert anderen en wordt zelf mentaal gevoed door ondernemers die zich herkennen in perfectionisme. Samen delen we de (succes-) verhalen. Interesse in dit VIP-weekend? Neem contact met me op dan stuur ik je meer informatie en zet ik je op de wachtlijst.

In tegenstelling tot veel andere trainers, train ik op basis van vakkennis en werkervaring. Ik ben ook perfectionistisch en ik deel met jou welke stappen nodig zijn om jou en je bedrijf te laten groeien. 

De kwaliteit zit in mijn ervaring ín combinatie met professionele en deskundige begeleiding. Mijn aansluiting bij de NOBCO en achtergrond in de psychische hulpverlening onderbouwd mijn kwaliteit ten opzichte van anderen. Ik weet waar ik het over heb en ga alleen voor het beste. Jij toch ook?

Treat yourself well!

>