Aanbod

Wil je gebruik maken van mijn diensten?

In het overzicht hieronder zie je uit welke mogelijkheden jij kunt kiezen. Ik kijk er naar uit met je samen te werken :)

Online trainingen DIY

Heb je het te druk voor een coachtraject?

Ga zelfstandig aan de slag met een online training. Hele fijne Do It Yourself (DIY) trainingen waar je in je eigen tempo en tijd doorheen gaat.

Je kunt starten op elk moment. Waar wacht je nog op?

Voor eilanders

Voor de inwoners van Ameland werk met 1 op 1 coach trajecten. 

Ook bedrijven kunnen gebruiken maken van m'n diensten.

VIP Coaching aan Zee

Combineer het nuttige met het aangename. Ga naar Ameland.

Ga voor coaching aan zee. Stap even uit je eigen omgeving. Ga naar de mooiste coach locatie van Nederland.

Zowel individueel aanbod als in groepsverband.

2x Per jaar organiseer ik een VIP-weekend op Ameland. De groep bestaat uit 4 tot 5 ondernemers. We gaan keihard aan de slag om je mindset en je bedrijf te laten groeien en van perfectionisme weer je kwaliteit te maken. En we gaan uiteraard de rust opzoeken! Je inspireert anderen en wordt zelf mentaal gevoed door ondernemers die zich herkennen in perfectionisme. Samen delen we de (succes-) verhalen. Interesse in dit VIP-weekend? Neem contact met me op dan stuur ik je meer informatie en zet ik je op de wachtlijst.

In tegenstelling tot veel andere trainers, train ik op basis van vakkennis en werkervaring. Ik ben ook perfectionistisch en ik deel met jou welke stappen nodig zijn om jou en je bedrijf te laten groeien. 

De kwaliteit zit in mijn ervaring ín combinatie met professionele en deskundige begeleiding. Mijn aansluiting bij de NOBCO en achtergrond in de psychische hulpverlening onderbouwd mijn kwaliteit ten opzichte van anderen. Ik weet waar ik het over heb en ga alleen voor het beste. Jij toch ook?

Treat yourself well!

>