Kies voor kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere trainers, train ik op basis van vakkennis en werkervaring. En ik ben ook perfectionistisch. Daarom begrijp ik jou als geen ander. Ik weet hoe je je voelt. En ik weet dat je niet een ander mens hoeft te worden of je perfectionisme helemaal hoeft los te laten. 

Als ik 10 jaar geleden had geweten wat ik nu wist had me dat een hoop struggles bespaard.  Ik deel met jou welke stappen ik heb doorlopen heb om mijzelf en m'n bedrijf te laten groeien. Ik voel me veel comfortabeler in deze jas.

Als je met mij in zee gaat, krijg je het beste van het beste. Vele ondernemers gingen je al voor en hebben fantastische resultaten behaald.

Treat yourself well!

Professioneel & Deskundig

Werkverleden & opleiding

  • GGZ psychiatrie
  • Veera Psychodiagnostiek owner
  • Trainer
  • Zorgcoördinator
  • Nederlandse Academie Psychotherapie
  • Practitioner beroepscoach NOBCO
keuzes maken

Waar het bij JBK Coaching & Trainingen over gaat:

Ik geloof in concrete en duidelijke stappen. Bij mij krijg je no-nonsens, hands-on mentaliteit en professionele aanpak.  Mijn methodes zorgen er voor dat je de regie weer in handen krijgt.
Kennis van het vak in combinatie met mijn werkervaring maken mij dé deskundige op het gebied van perfectionisme.


Ik begeleid alleen ondernemers die bereid zijn om een commitment aan te gaan. Je moet het zelf doen, alles zit in jou. Ik begeleid je dan op de juiste manier. Alleen de ondernemers die echt willen, help ik. Maar dan zet ik me ook voor de volle 100% in. Ik streef naar helderheid en resultaat voor jou.

Ik ben trotse moeder van twee toppers van tieners en ben al heel lang gelukkig getrouwd met m'n jeugdliefde. 

M'n mening steek ik niet onder stoelen of banken. Ik ben graag wat tegendraads en eigenwijs -als iedereen rechts gaat, ga ik links en vice versa- en ik ga altijd op m'n onderbuikgevoel af. En ik ben niet gauw tevreden. Dit is soms enorm frustrerend maar zorgt er wel voor dat ik ga voor wat ik in m'n hoofd heb.


Yoga, hardlopen en mediteren geven mij de rust die ik nodig heb als tegenhanger van m'n enorme leuke maar ook drukke werk. En ik geniet enorm van wijnen met m'n vriendinnen. Het liefst op het strand..


"Lachen maakt het leven mooier."

Via m'n blog krijg je een idee van mijn visie op het leven en op perfectionisme.
Het lijkt me leuk om te connecten via LinkedIn, FB of Insta.
O ja, Twitter heb ik ook nog...dat zal wel een generatie-dingetje zijn.

...
...
...
>