De HSP Academy

De wereld veranderd in het voordeel voor ons vrouwen. Voel jij het ook? Ik neem je mee. Ik neem je mee naar de wereld die er aan komt. Naar de wereld van het vrouwelijke. Van de emotie en van het gevoel. Maar ook van de verantwoordelijkheid en de daden. Van de kracht, de puurheid en de inspiratie. Ga je mee? Ik neem je mee naar een gelegenheid, een kans. Een kans die je kunt grijpen om in te stappen en je te laten meevoeren naar deze nieuwe wereld. De wereld waarin jij jezelf echt kunt zijn. En waarin je jezelf kunt blijven. Want je zult je krachtiger voelen dan ooit tevoren. Welkom bij de HSP Academy.

Een Power Mindset

Jij krijgt een mindset die nodig is om lef te krijgen, stappen te maken en naar buiten te treden. Echt een hele fijne training voor jou als je nog te voorzichtig bent en terughoudend in het zichtbaar zijn en laten zien wat je doet. Stap van de rem en ga voor een Power Mindset!

22 Lessen

Voortgang

Niet begonnen

Goed Genoeg

In 6 online modules (met video's, audio's en tekst) leer je beter om te gaan met je perfectionisme zodat het leven je weer energie gééft. De energie die je op een betere manier in je bedrijf kunt steken, zodat er weer ruimte komt voor groei en plezier.

Je volgt het programma in je eigen tempo en op jouw momenten.

 

"Dankzij jouw training zonder stress en met succes een workshop gegeven afgelopen week :) Normaal gesproken had ik hier wakker van gelegen, dankzij de training had ik vertrouwen in mijn expertise en heb ik niet onnodig getwijfeld. Ik ben je heel erg dankbaar!"

39 Lessen

Voortgang

Niet begonnen

Faalangst training Succesvol Studeren

Voor studenten 30-daagse online training 4x online masterclass Toegang tot de toolkit Kort, goed en goedkoop Individuele begeleiding

24 Lessen

Voortgang

Niet begonnen
Pen
>