In 10 stappen je perfectionisme loslaten

Je perfectionisme stap voor stap loslaten. Met behoud van je kwaliteit. Welkom bij de beste praktische tips voor perfectionisme. Welkom bij deze videoserie!

Handvaten waar je echt wat aan hebt. Concreet en direct al toe te passen zodat je relaxter in het leven kunt staan.

7 Lessen

Voortgang

Niet begonnen

Perfectionisme Aanpakken

In 6 online modules (met video's, audio's en tekst) leer je beter om te gaan met je perfectionisme zodat het leven je weer energie gééft. De energie die je op een betere manier in je bedrijf kunt steken, zodat er weer ruimte komt voor groei en plezier.

Je volgt het programma in je eigen tempo en op jouw moment. Wil je het in 2 dagen afronden, dat kan! Wil je er 2 weken of 2 maanden over doen? Dat kan ook. :)

 

"Dankzij jouw training zonder stress en met succes een workshop gegeven afgelopen week :) Normaal gesproken had ik hier wakker van gelegen, dankzij de training had ik vertrouwen in mijn expertise en heb ik niet onnodig getwijfeld. Ik ben je heel erg dankbaar!"

33 Lessen

Voortgang

Niet begonnen

Ga voor goud. Ga voor quality time.

Ga voor goud. Ga voor quality time. Eén op één werken met mij, inspiratie opdoen, kijken naar jouw situatie met op de achtergrond de zee. Laad weer op, kijk met een verfrissende blik en voel de energie weer door je heen stromen.

7 Lessen

Voortgang

Niet begonnen
Pen
>