Perfectionisme
Tekst

Goed Genoeg

7 Modules 0 Hoofdstukken 39 Lessen

Over deze training

In 6 online modules (met video’s, audio’s en tekst) leer je beter om te gaan met je perfectionisme zodat het leven je weer energie gééft. De energie die je op een betere manier in je bedrijf kunt steken, zodat er weer ruimte komt voor groei en plezier.

Je volgt het programma in je eigen tempo en op jouw momenten.

 

“Dankzij jouw training zonder stress en met succes een workshop gegeven afgelopen week 🙂 Normaal gesproken had ik hier wakker van gelegen, dankzij de training had ik vertrouwen in mijn expertise en heb ik niet onnodig getwijfeld. Ik ben je heel erg dankbaar!”

Learn more

Training Outline

Alleen voor leden
4 Lessen

Introductie

Waar het bij JBK Coaching & Trainingen over gaat

Als mental coach & trainer, gespecialiseerd in perfectionisme, help ik je om van die onrust en dat eeuwige ‘moeten‘ af te komen. Je krijgt weer balans en energie om te groeien. Ik werk met methodes die wetenschappelijk bewezen effectief zijn.

Ik geloof in concrete en duidelijke stappen. Geen gezever, geen gezeur. Niks zweverigs met wierook of retraites. Nee, bij mij krijg je no-nonsens, hands-on mentaliteit en professionele aanpak.  Mijn technieken en tools zorgen er voor dat je de regie weer in handen krijgt.

Over de training Goed Genoeg

In deze training leer ik je onder andere om efficiënter en kwalitatief beter te functioneren. Je leert hoe je makkelijker en sneller keuzes maakt, groot te denken, je bescheidenheid opzij te zetten en meer te vertrouwen op jezelf. Met deze training leer je eenvoudig op een betere manier je bedrijf te runnen. Is je bedrijf toe aan groei en jij aan een volgende stap? Dan is deze training de beste stap die je kunt nemen!

Alleen voor leden
4 Lessen

Find it out!

Na deze les weet je welk type perfectionist je bent en waarom.

Afsluiting module Find it out!

Nu je weet dat perfectionisme ten koste kan gaan van jezelf wil je natuurlijk weten hoe je dit kunt oplossen. Hier gaan we de komende lessen aan werken. Let’s go!

 

Alleen voor leden
7 Lessen

What's on your mind?

In deze module leer je wat het effect van gedachten zijn.

Alleen voor leden
7 Lessen

Module Your World

In deze module gaat het over hoe stevig je staat als ondernemer, over de impact van kritiek en je eigenwaarde. Maar we starten met jouw kijk op de wereld, jouw visie!

Alleen voor leden
4 Lessen

Module Concrete tips

Joehoe...nog meer concrete tips! Theorie is belangrijk maar tips die je direct in de praktijk kunt toepassen krijg je in deze module. We hebben het nog over 'nee zeggen' en je krijgt in deze module een  bonus! 

Alleen voor leden
6 Lessen

Module Action

In deze laatste module neem ik je mee in een zijstap over timemanagement en productief werken. 

Pen
>